Potrebujeme:
Cesto:
200g vlašských orechov
200g hrozienok
100g kokosu
Plnka:
400g kešu
1 a 1/2 šálky kokosového tuku
6 nektariniek
4 PL sirupu agáve
1 citrón (šťava)
1/4 šálky vody
Postup:
Rozmixujeme si vlašské orechy a dáme do misky. Hrozienka mixujeme s trochou vody a pridáme k orechom. Prisypeme kokos a ručne vymiesime cesto. Uložíme ho do formy.
Kešu oriešky si namočíme minimálne na pol hodinu do vody. Potom ich rozmixujeme a dáme do misky. Olúpeme a nakrájame si nektarinky a dáme do mixéra. Všetky suroviny na plnku zmiešame najlepšie ponorným mixérom. Uložíme do formy a môžeme ozdobiť vrch ovocím a čokoládou. Ja som použila 4 nektarinky a horkú čokoládu. Nakoniec necháme stuhnúť v chladničke.