Potrebujeme:
Cesto
200g datlí
1 a 1/2 šálky lúpaných mandlí
1 šálka ovsených vločiek
2 PL agavového sirupu alebo medu
Plnka:
230g kokosu
3 PL kokosového oleja
2 PL agavového sirupu / medu
3 PL vody
Postup:
Rozmixujeme si ovsené vločky a vložíme do misky. Teraz mandle a nakoniec datle. Pri datliach odporúčam pridať aj trochu vody. V miske si zmiešame ingrediencie na cesto, kým sa nevytvorí hustá lepivá zmes. Ak je to moc suché, pridáme trochu vody.
Ingrediencie na plnku vložíme do mixéra a mixujeme, kým sa nezačne plnka aspoň trochu lepiť. Niekedy to môže trvať aj do 10 min.
Nakoniec polku cesta utlapeme na menší plech, na to plnku a druhú polku navrch. Dáme vychladiť do chladničky a môžeme krájať 🙂.